Our Time With Lovinklaan – Todd Bechtel & Holly Herner

17 december 2021

Na zes jaar in het bestuur van Lovinklaan te hebben gezeten, is het vreemd dat er nu een einde aan deze tijd is gekomen. Het was een eer om in de loop der jaren aan een aantal prachtige projecten en programma’s te hebben mogen werken terwijl we streven Arcadianen de kans te bieden zich verder te ontwikkelen. Lovinklaan wil blijven verbinden, inspireren en investeren in Arcadianen en we hebben er alle vertrouwen in dat het bestuur van Lovinklaan nog vele jaren zal blijven werken aan deze missie.

Reizen naar plaatsen waar we nog nooit zijn geweest en het ontmoeten van collega’s en leiders met verschillende achtergronden en culturen heeft ons zowel persoonlijk als professioneel echt veel geboden. Als gevolg hiervan hebben we een meer holistisch inzicht gekregen in de sterke en zwakke punten en de behoeften van Arcadianen. Het verkrijgen van input van over de hele wereld maakt het gemakkelijker om Lovinklaan-programma’s te ontwikkelen en aan te bieden die zinvolle en impactvolle kansen geven aan Arcadianen in alle regio’s en functies. De kans om iets te doen dat zo compleet anders is dan je dagelijkse werk, was een uiterst verrijkende ervaring die we niet hadden willen missen. De mogelijkheden om te reizen met collega’s van het bestuur was geweldig: van kameelrijden in de woestijn aan de rand van Dubai, tot wandelen over de Chinese Muur en snorkelen in Zuidoost-Azië!

”Het contact met collega’s over de hele wereld deed me nog meer beseffen dat we allemaal mensen zijn met onze eigen familie, vrienden, doelen en uitdagingen. “ – Todd

Een van de belangrijkste lessen van onze tijd in de Raad van Bestuur is dat er niets gaat boven Lovinklaan: een organisatie die fungeert als grootaandeelhouder van een beursgenoteerd bedrijf, volledig geleid door zeven medewerkers uit verschillende regio’s en functies. Hoewel we allemaal deel uitmaken van één bedrijf, brengt elke persoon zijn eigen unieke ervaringen, toevoegingen en perspectieven met zich mee.

“Het begrijpen van de hoop en verlangens van mijn collega’s wereldwijd heeft invloed gehad op hoe ik heb gewerkt aan het leveren van Lovinklaan-programma’s die carrière- en persoonlijke ontwikkeling bieden die mensen nodig hebben. Persoonlijk heb ik het gevoel dat ik nu collega’s heb die ik vrienden over de hele wereld kan noemen. Hulst

In de afgelopen jaren heeft het bestuur verschillende programma’s ontwikkeld en opnieuw ontworpen, waaronder Quest, Imagine, Roots of Arcadis, Expedition DNA en meest recent Local Sparks. Door deze programma’s is de zichtbaarheid van Lovinklaan aanzienlijk verbeterd, wat een belangrijk gevolg is van betere relaties met onze stakeholders. De samenwerking tussen de Lovinklaan en het bestuur van Arcadis is daarnaast ook enorm verbeterd. Dit heeft geresulteerd in een meer geprofessionaliseerd bestuur wat bijdraagt aan goed georganiseerde programma’s met een positieve invloed op Arcadis-collega’s wereldwijd.

Nu we onze laatste weken in het bestuur naderen, willen we toekomstige bestuursleden van Lovinklaan eraan herinneren om bewust te genieten van hun tijd in het bestuur – omdat het voorbij vliegt. Naast het leren kennen van je medebestuursleden (die onvermijdelijk vrienden zullen worden), is het van cruciaal belang om goed op de hoogte te zijn van de missie van Lovinklaan, en het belangrijkste: wees een ambassadeur!

We kijken ernaar uit om te zien hoe de nieuwe bestuursleden hun eigen visie en impact zullen brengen en Lovinklaan de komende jaren naar een hoger niveau zullen tillen!

Met vriendelijke groet,

Todd Bechtel & Holly Herner

Blogs