First Fully Virtual Expedition DNA

Op 11 maart 2021 ging de eerste volledig virtuele Expeditie DNA sessie van start met 58 ontdekkingsreizigers van over de hele wereld. We zijn blij dat we dit 10 weken durende programma met succes hebben opgezet in een volledig online omgeving, en dat we een veel positieve reacties hebben gekregen van Arcadianen.

De deelnemers van Expeditie DNA  werden in regionale groepen geplaatst om te kunnen netwerken met mensen buiten hun gebruikelijke invloedssfeer, terwijl ze in verschillende tijdzones werkten. De deelnemers deden in teams ook een simulatie van een bedrijfsopleiding en elk groepselecteerde een team om zich tijdens een laatste ronde van pitches te presenteren aan senior stakeholders in de Salamander’s Den. In de editie van dit jaar waren onze Salamanders: Alan Brookes, Global Chief Operating Officer, Mary Ann Hopkins, Global Chief Growth Officer en Alexis Haas, Global Chief Sustainability Officer. Het winnende team bestond uit de volgende Arcadianen: Natalia Junca (Arcadis Duitsland), Liwei Pi (Arcadis Duitsland), Laura Alwood (Arcadis UK) en Padraig O’Brien (Arcadis UK).

Holly Herner, een van de deelnemers aan Expeditie DNA en bestuurslid van Lovinklaan, vertelt ons meer over haar ervaring:

“Het programma was intensief, aangezien er gedurende de 10 weken voor alle deelnemers behoorlijk wat inhoud aan bod kwam. … Als deelnemers kregen we meer inzicht van Arcadis-experts in belangrijke gebieden zoals digitaal en duurzaamheid. Dit heeft me echt geholpen om te begrijpen waar mijn professionele digitale en duurzaamheidsinteresses kunnen aansluiten bij de strategie van Arcadis.

Wat de meeste indruk op me maakte, was de toewijding aan het programma, vooral als je rekening houdt met onze dagelijkse verantwoordelijkheden. Deelnemers hebben zich echt ingezet voor dit programma en hebben tijd geïnvesteerd in de vroege ochtenden, avonden en weekenden. Ik sta er nog steeds van versteld  hoe alle teams de barrières van de tijdzones hebben overwonnen en erin zijn geslaagd alle deadlines perfect te halen.

Terugkijkend op deze ervaring vanuit het perspectief van Lovinklaan, overtrof deze virtuele expeditie mijn verwachtingen! Hoewel er helaas geen face-to-face gesprekken waren, hebben alle teams elkaar gedurende de 10 weken op zeer regelmatige basis ontmoet, kennis opgedaan en gedeeld om te investeren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Ook hebben zij hiermee een mooi netwerk opgebouwd met Arcadianen van over de hele wereld – iets waar ieder van ons trots op mag zijn!”

Ga naar de inhoud
Close