Wie we zijn

Verbinding tussen medewerkers stimuleren

VISIE LOVINKLAAN

Lovinklaan heeft als doel te investeren in Arcadis en Arcadianen om hen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken en zinvolle verandering teweeg te brengen.

Lovinklaan erkent dat mensen de belangrijkste activa van Arcadis zijn. Arcadianen, zoals wij ze noemen, zijn de bron van de vindingrijkheid, de groei en de algehele continuïteit van Arcadis. Arcadianen samenbrengen om elkaar te inspireren om de belofte van Arcadis/het bedrijf waar te maken.

WAARDEN

Inspiratie: Wij willen Arcadianen inspireren om hun volledige potentieel aan te boren door hen uit te rusten met de juiste tools en mogelijkheden
Verbinding: Door het aanbieden van inclusieve wereldwijde programma’s, biedt Lovinklaan Arcadianen de mogelijkheid om beter met elkaar in contact te komen en waardevolle kennis te delen over markten, sectoren en disciplines heen
Investering: Als grootste aandeelhouder van Arcadis investeren wij in de continuïteit en groei van het bedrijf en zijn medewerkers.

MISSIE LOVINKLAAN

Arcadianen staan centraal bij alles wat we doen. Als een stichting geleid en bestuurd door medewerkers, en als de grootste aandeelhouder van Arcadis N.V., is het de missie van Lovinklaan om de continuïteit van Arcadis te waarborgen en Arcadianen de kans te geven hun volledige potentieel te bereiken.

ONS ERFGOED EN ONZE ORGANISATIE

Lovinklaan Foundation is opgericht in 1982 met een dubbele verantwoordelijkheid als bestuursorgaan en grootaandeelhouder in het bedrijf dat is uitgegroeid tot de beursgenoteerde entiteit: Arcadis N.V. Als een door werknemers geleide organisatie vertegenwoordigen wij de stem van Arcadianen. Ons bestuur wordt voortdurend vernieuwd en vertegenwoordigt door de generatie Arcadianen van vandaag. Dividenden van de aandelen die wij bezitten financieren de programma’s die Arcadianen helpen te groeien en hun talent volledig benutten.

.