A Day in the Life Of… Holly Herner

03 september 2021

Hoe past u uw expertise uit uw Arcadis-rol toe in uw rol als bestuurslid voor Lovinklaan (of vice versa)?
In mijn rol als Vice President of Operations bij Arcadis is het een van mijn verantwoordelijkheden om samen te werken met teams die EHS&S-diensten leveren die niet alleen divers zijn, maar die ook algemeen nodig zijn bij verschillende klanten en in verschillende regio’s.  In mijn werk met Lovinklaan werken we op dezelfde manier aan het bieden van diverse mogelijkheden voor professionele ontwikkeling aan onze Arcadis-collega’s over de hele wereld. Specifiek richtte ik me op het leiden van programma’s met betrekking tot innovatie en digitaal.

Zou je aanraden om je kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie, en zo ja, waarom?
Ik zou Arcadians sterk aanraden om zich kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie als de kans zich voordoet. Door mijn ervaring in de raad van bestuur heb ik enorm veel kennis opgedaan over Arcadis, onze wereldwijde activiteiten en de rol van Lovinklaan als grootaandeelhouder van Arcadis. Ik heb collega’s van over de hele wereld kunnen ontmoeten en heb uit de eerste hand kunnen zien hoe de Lovinklaan Foundation programma’s kan aanbieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het gebied van professionele ontwikkeling. Ik heb ook de kans gehad om wat ik van het senior management van Arcadis en onze collega’s heb geleerd te gebruiken om Lovinklaan-programma’s te beïnvloeden om aan deze behoeften te voldoen.

Met welke uitdagingen bent u als bestuurslid geconfronteerd geweest?
De grootste uitdaging waarmee ik als bestuurslid te maken heb gehad, was het vinden van een balans tussen mijn verplichtingen bij Arcadis en de eisen van mijn rol als Lovinklaan-bestuurslid.

Hoe was uw ervaring met deelname aan Expeditie DNA?
Ik had het genoegen om de Lovinklaan leider te zijn voor Expeditie DNA gedurende mijn tijd in de Raad van Bestuur, waardoor ik uit de eerste hand de ontwikkeling van het programma en het succes van het Arcadis team dat het programma leidt heb mogen meemaken. Het was fantastisch om te zien hoe groot de belangstelling voor Basecamp-modules was en hoe succesvol de digitale transformatie bij Arcadis-collega’s over de hele wereld is.  Ik had ook het geluk te kunnen deelnemen aan zowel een face-to-face expeditie als een virtuele expeditie. Beide expedities waren gedenkwaardige ervaringen die ik niet snel zal vergeten! Ik heb wereldwijd collega’s ontmoet, zowel persoonlijk als virtueel, die ik nu als mijn vrienden beschouw. Mijn kennisbasis en netwerk zijn voor altijd uitgebreid!

Wat is je beste tip voor thuiswerken?
Mijn beste tip voor thuiswerken is om grenzen te stellen aan je werkdag om je werk en privé in balans te houden, of dat nu richtlijnen zijn voor het begin en het einde van je dag, of de tijd nemen om een wandeling te maken of te lunchen gedurende de dag.

Wat is uw meest dierbare herinnering aan uw tijd als bestuurslid?
Ik heb zoveel fenomenale ervaringen gehad dat het moeilijk zou zijn er één uit te kiezen. Een van de leukste dingen van het bestuurslidmaatschap was het ontmoeten van mensen van over de hele wereld en hen persoonlijk en professioneel te leren kennen.

Heeft het bestaan van een stichting als de Lovinklaan uw kijk op Arcadis beïnvloed en zo ja, waarom?
Het bestaan van de Lovinklaan Foundation is uniek. Ik heb nog nooit van een ander bedrijf gehoord dat een grootaandeelhouder heeft die het dividend van zijn aandelen terug in het bedrijf investeert.  Arcadians mogen zich gelukkig prijzen met zo’n Stichting als grootaandeelhouder, een aandeelhouder die net zoveel geeft om Arcadians als Arcadis dat doet!  Ik heb grote waardering voor de solide relatie tussen Arcadis en de Lovinklaan Foundation en de daaruit voortvloeiende samenwerking bij de uitvoering van werknemersprogramma’s.

Blogs