Board Meeting Wrap-up | November 2023

Het bestuur van Lovinklaan kwam in november bijeen in Dublin, als vervolg op onze reeks bijeenkomsten in Amsterdam en Toronto eerder dit jaar. Het was een veelzijdig evenement met een volle agenda, en we zijn verheugd om enkele hoogtepunten te kunnen delen.

We reflecteerden op onze lopende programma’s – Quest, Skills Powered Organization en Sustain Abilities – en vierden hun succesvolle lancering, impact en herlancering (in het geval van Quest). Samen met onze programmamanagers en teams vierden we de prestaties van de programma’s en bespraken we hun voorzienbare toekomst. We waren ook trots om de overdracht van onze Shelter en Expeditie DNA programma’s aan Arcadis te vieren als een belangrijk moment om te herdenken hoe ver we zijn gekomen. Vertegenwoordigers van deze programma’s voegden zich virtueel bij ons terwijl het bestuur zijn oprechte dank uitsprak aan iedereen die een cruciale rol heeft gespeeld bij het runnen van deze programma’s.

Net als ons bezoek aan AIBI in Toronto eerder dit jaar, was ons bezoek aan DPS in Dublin een plezierige en waardevolle ervaring. We organiseerden een personeelspresentatie en lunch, evenals een managementdiner met vertegenwoordigers van Arcadis Ierland. Wederom ontvingen we positieve feedback over de mogelijkheden die de integratie van Arcadis en DPS biedt om waarde toe te voegen aan de ervaring van wat het betekent om een Arcadis werknemer te zijn. De structuur van het grootaandeelhouderschap en de investering in programma’s voor alle Arcadians van Lovinklaan werd gezien als een uniek aanbod.

In overeenstemming met onze toewijding aan Diversity, Equity, Inclusion en Belonging deelden Reuel Abrams en Lisa Stone initiatieven van de Ethnicity and Heritage Affinity Group. Lisa nam virtueel deel, terwijl Reuel ons persoonlijk ontmoette in Dublin. Dit bouwt voort op onze sessie met de Gender Affinity Group in september. Hun bijdragen onderstrepen de toewijding van de Lovinklaan Foundation aan het bevorderen van diversiteit en inclusie binnen Arcadis, en we zijn een constructieve dialoog aangegaan over hoe we een meer inclusieve en rechtvaardige omgeving voor Arcadians en over onze programma’s kunnen bevorderen.

Van het vieren van het succes van onze programma’s tot het aangaan van een constructieve dialoog over hoe we een meer inclusieve en rechtvaardige omgeving voor Arcadians kunnen bevorderen, de energie werkte aanstekelijk!“, zegt onze penningmeester Marco Foo.

Tot slot markeerde de Capital Markets Day (CMD) de lancering van de driejarenstrategie van Arcadis, waarbij de onderscheidende rol van de Lovinklaan Board werd erkend en gewaardeerd.

Nu we het jaar afsluiten, willen we iedereen bedanken die ons bezoek aan Dublin onvergetelijk heeft gemaakt. We waarderen jullie allemaal en kijken uit naar de uitvoering van onze plannen in het komende jaar.

Blijf op de hoogte van onze laatste aankondigingen door ons LinkedIn account te volgen!

 

Ga naar de inhoud
Close