Binnenkort dividend uitkering

Deelnemer aan het Global Share Plan? Binnenkort uitkering van je dividend!

Op 25 april vond dit jaar de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) van ARCADIS plaats. Het moment waarop onder andere het voorstel voor het jaarlijkse dividend is goedgekeurd.
Als deelnemer aan het Global Share Plan (GSP) van Lovinklaan Foundation ben je aandeelhouder van ARCADIS. Je deelt dus mee in het resultaat van ARCADIS in de vorm van een dividenduitkering. Dit jaar wordt een dividend van 0,63 euro per aandeel uitgekeerd.

Het dividend wordt door Equatex – de beheerder van het GSP – automatisch geherinvesteerd in nieuwe aandelen op jouw naam. Je ontvangt op die manier dus jaarlijks gratis extra aandelen. En een bijkomend voordeel is dat je deze aandelen direct kan verkopen.

De uitkering van het dividend vindt plaats op 17 mei; enige tijd daarna zie je dit terug in je aandelenoverzicht op Equate Plus.

Nog geen deelnemer maar interesse om ook in te stappen in het GSP? Vóór 1 juli kun je je weer inschrijven voor het GSP. Houd de berichtgeving op intranet en de borden dus in de gaten. Of kijk alvast voor meer informatie op deze pagina.

Ga naar de inhoud
Close