Lovinklaan Board Update 2023

09 februari 2023

We zijn 2023 al begonnen met een paar wijzigingen in ons bestuur. Een hartelijk welkom voor Sophie
Plantinga, die in januari tot het team is toegetreden. Het bestuur wordt nu geleid door Nora Taylor als voorzitter, Zakiya Seymour als secretaris en Marco Foo als penningmeester. Wij feliciteren iedereen van harte met hun nieuwe functie!

Sophie Plantinga werkt al zeventien jaar voor Arcadis en is momenteel Manager Program & Project Management. Met meer dan zesentwintig jaar ervaring in management, en als manager van zowel beginnende als zeer ervaren en gekwalificeerde professionals, creëert Sophie graag win-win situaties voor Arcadis en Arcadians, zodat zij hun carrière kunnen genieten en uitbreiden. Als bestuurslid zal Sophie zich aansluiten bij het communicatieteam en het Imagine-programma.

Hartelijk dank aan Cecile Cluitmans die de afgelopen zes jaar een waardevol bestuurslid is geweest, waarvan twee jaar als voorzitter. Wij blijven Cecile dankbaar voor haar inzet, passie en alle bijdragen die zij aan de Lovinklaan Foundation heeft geleverd.

Eerder hadden we al onze bestuursleden gevraagd om te vertellen hoe een typische dag in hun leven eruit ziet. Deze gepassioneerde multitaskers, die vaak in verschillende tijdzones werken, inspireerden ons met verhalen over hun diverse achtergronden, rijke werkervaring en interessante kijk op de Lovinklaan en het leven. Klik op onderstaande links om ze zelf te lezen!

News