Kwartaalupdate van het bestuur: Nora Taylor, Secretaris van het bestuur, over hun laatste vergadering in Amsterdam

 

Elk kwartaal komt het bestuur van Lovinklaan bijeen om programma-ontwikkelingen en de strategie te bespreken. Begin april kwam de meerderheid van het bestuur samen in Amsterdam. Lees hier meer over de vergadering van Nora Taylor, secretaris van het bestuur. 

De bestuursvergadering in Amsterdam was de eerste keer sinds het uitbreken van COVID-19 dat het voltallige bestuur in levenden lijve bijeenkwam (met uitzondering van onze collega en penningmeester van het bestuur, Marco Foo). Het was onze grootste bijeenkomst in meer dan twee jaar en daarom was het geweldig om op een dieper niveau met elkaar in contact te komen – vooral omdat we onlangs twee nieuwe bestuursleden hebben verwelkomd: Maricel Atienza en Zakiya Seymour. De vergadering was ongelooflijk productief, omdat we de gelegenheid hadden om de komende Algemene Vergadering van Aandeelhouders voor te bereiden, belangrijke stakeholders te ontmoeten, onze huidige en toekomstige programma’s te bespreken (waaronder de lancering van een speciaal duurzaamheidsprogramma), en als team met elkaar in contact te komen. We hadden ook het genoegen om Giuliana Netto, vertegenwoordiger van Latijns-Amerika, en Marco Foo, vertegenwoordiger van Azië, te bevestigen voor een tweede termijn in de Raad van Bestuur – hun toewijding en inzet voor Lovinklaan en Arcadians zijn van onschatbare waarde geweest. 

Het bestuur is een wereldwijd team dat werkt in verschillende tijdzones en culturen, daarom erkennen we het belang van het identificeren van onze culturele verschillen en het bepalen van hoe we het beste kunnen samenwerken. Om ons te helpen begrijpen hoe we onze diversiteit kunnen aanwenden om zo doeltreffend mogelijk samen te werken, heeft de Raad van Bestuur deelgenomen aan een sessie teamontwikkeling inzake cultureel bewustzijn. De bevindingen van deze sessie waren ongelooflijk nuttig in het helpen identificeren van onze sterke punten als een team en om ervoor te zorgen dat we kunnen voldoen aan het doel van de Stichting om Arcadians in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken en zinvolle verandering teweeg te brengen. 

Een belangrijk hoogtepunt tijdens ons verblijf in Amsterdam was de ontmoeting met in Nederland gevestigde programmamanagers, waaronder Renee Beelen (Local Sparks) Tanya Huizer (Shelter), en Yvonne Verline (GSP). Het was een geweldige kans om onze Nederlandse programmamanagers te ontmoeten. We bespraken de huidige status van Local Sparks en Shelter en bedankten Yvonne voor al haar harde werk aan het Global Share Plan nu dit ten einde loopt. 

We hadden ook een afspraak met onze CEO, Peter Oosterveer, voor een diner. Het was een uitstekende gelegenheid om elkaar op een meer persoonlijk niveau te leren kennen en de band tussen Lovinklaan en Arcadis in een minder formele setting te bespreken. Voor veel van onze bestuursleden was dit de eerste keer dat ze Peter persoonlijk ontmoetten, dus het was geweldig om een band te kunnen opbouwen. 

Bestuursleden Giuliana Netto en Zakiya Seymour zullen samen met twee ervaren Arcadis facilitators het herontwerp leiden van ons kennisdelingsprogramma, Quest. Het herontwerpen van het programma zal zich richten op het betrekken van alle Arcadians, terwijl het in lijn is met het bedrijf en zijn duurzaamheidsdoelstellingen. Vanaf nu tot augustus zal het gezamenlijke team van Arcadis en Lovinklaan in verschillende workshops bekijken hoe het nieuwe programma eruit zal zien en hoe we kennis kunnen blijven delen met Arcadians over de hele wereld. Hou deze ruimte in de gaten voor meer informatie over ons nieuwe duurzaamheidsprogramma! 

Volg ons op Yammer en LinkedIn! 

Wist u dat Lovinklaan nu ook actief is op LinkedIn en Yammer? Volg onze LinkedInpagina voor programma updates en aankondigingen, en ook onze algemene Yammer Lovinklaan Groep om op de hoogte te blijven! 

 

Ga naar de inhoud
Close