Skills-Powered Organization – Onze nieuwe reis begint…​

Door het tempo van de technologie bij te houden en ons aan te passen aan veranderingen terwijl we blijven inspelen op de specifieke behoeften van elke Arcadian, worden we uitgedaagd om anders te denken. Wij willen dat Arcadians toegang hebben tot meer mogelijkheden, nieuwe vaardigheden leren, ervaringen opbouwen en zich in elke stap van hun carrière kunnen ontplooien.

Daarom bereiden we ons voor op de toekomst en stimuleren we Arcadis om een Skills-Powered Organization te worden. De Lovinklaan Foundation is er trots op te investeren in een programma dat is ontworpen om alle Arcadians te helpen de vaardigheden die ze hebben te herkennen en beter te begrijpen en een breder scala aan toekomstgerichte vaardigheden op te bouwen.

Dit programma geeft Arcadians toegang tot leer- en groeimogelijkheden in hun eigen interessegebieden en verbindt hen met nieuwe ervaringen op basis van vaardigheden – vaardigheden die ze al bezitten en vaardigheden die ze verder willen ontwikkelen. Dit zorgt voor een betere zichtbaarheid om verborgen talent te ontdekken en dat talent op een datagestuurde, eerlijke en transparante manier af te stemmen op de behoeften van projecten en klanten. Op onze beurt zullen we onze inspanningen om de diversiteit in het hele bedrijf te verbeteren versterken.

Wat betekent dit voor Arcadis?

Omdat Arcadis blijft groeien, is het belangrijk om Arcadians wereldwijd in staat te stellen toegang te krijgen tot opleidingen en mogelijkheden om hun voortdurende groei en ontwikkeling te ondersteunen. Een focus van de eerste fase van onze reis om een Skills-Powered Organization te worden is om meer begeleiding en transparantie rond carrièrepaden en wereldwijde consistente toegang tot leermogelijkheden mogelijk te maken om Arcadians te helpen hun loopbaanambities te realiseren. Als onderdeel van onze investering in de realisatie van onze visie op vaardigheden, ondersteunt Lovinklaan de lancering van het Arcadis Learning Experience Platform (LXP) om toegang te bieden tot diverse leerinhouden voor verschillende vaardigheden.

Naarmate Arcadis zich ontwikkelt tot een Skills-Powered Organization, zullen er in de toekomst nog meer veranderingen plaatsvinden in onze manier van werken en werken die een positieve invloed zullen hebben op de ervaring van onze medewerkers. Terwijl we bepalen hoe deze eruit zullen zien, houden we onze mensen op de hoogte.

Feedback of vragen?

We zullen regelmatig updates geven over de voortgang. Als u feedback wilt geven of betrokken wilt raken, kunt u contact opnemen met programmaleider Hugh Ragg. Voor vragen kunt u contact opnemen met Hugh of de Global Capability & Workforce Readiness Director, Amy Baxendale.

Ga naar de inhoud
Close