Shelter – Verlenging partnership UN-Habitat

06 juni 2014

ARCADIS is ook de komende twee jaar partner van de World Urban Campaign.

In dit project, dat wordt gecoördineerd door UN-Habitat, werken verschillende (internationale) organisaties, overheden en onderwijsinstituten samen om de leefbaarheid in grote steden te verbeteren. De World Urban Campaign bedenkt onder meer innovatieve concepten om steden over de hele wereld bewoonbaar te houden.

ARCADIS werkt al sinds 2010 samen met UN-Habitat, de stedenorganisatie van de Verenigde Naties. Dit samenwerkingsverband staat bekend onder de naam Shelter. ARCADIS stuurt geen geld, maar mensen naar gebieden die advies kunnen gebruiken. Lovinklaan sponsort de medewerkers die op missie gaan.

Onder de naam Shelter zijn de afgelopen drie jaar vijftig missies, trainingen en andere activiteiten georganiseerd in Azië, Afrika en Midden-Amerika. Meer dan 120 ARCADIS experts droegen tijdens deze missies hun kennis en vaardigheden bij.

News