Board Meeting Wrap-up | June 2023

05 juli 2023

Vol enthousiasme is het bestuur van Lovinklaan onlangs op een spannende reis gegaan naar Toronto, Canada. Deze persoonlijke ontmoeting was van grote betekenis omdat het ons in staat stelde na te denken, strategieën te ontwikkelen en de samenwerking met de onlangs verwelkomde Arcadis IBI Group te cultiveren. De kans om in contact te komen met onze gewaardeerde collega’s van AIBI vervulde ons met dankbaarheid en maakte de weg vrij voor vruchtbare discussies en zinvolle uitwisselingen.

Het grootste hoogtepunt was de Hybride Townhall Presentatie, waar we het genoegen hadden om in gesprek te gaan met zowel AIBI als Arcadis Canada medewerkers. Dit platform stelde ons in staat om de unieke aspecten van Lovinklaan te benadrukken en de waarde ervan voor alle Arcadians te laten zien.

We communiceerden over het doel van Lovinklaan, namelijk het bevorderen van de continuïteit van het Arcadis-bedrijf en het investeren in Arcadians door het opzetten van programma’s die hen in staat stellen hun volledige potentieel te bereiken en zinvolle verandering teweeg te brengen. We kregen ook de kans om inspirerende voorbeelden te laten zien van de positieve impact die onze programma’s hebben. We waren blij om te zien hoe deze werden ontvangen door onze nieuwe collega’s van AIBI en kunnen niet wachten tot ze actief deelnemen en bijdragen aan onze gezamenlijke missie!

“De vergadering van de raad van bestuur in Toronto was een belangrijke mijlpaal in Lovinklaans voortdurende toewijding aan het stimuleren van groei en samenwerking. Het doel van dit bezoek was om de IBI Groep van harte welkom te heten bij onze organisatie en om mogelijkheden voor verdere samenwerking te verkennen. De Foundation is klaar om alle Arcadians – nieuw en oud – naar nog grotere prestaties te leiden.” – Marc Kefford, bestuurslid

Als Lovinklaan Foundation hebben we veel energie van de discussies en uitkomsten van onze Toronto bestuursvergadering. Blijf op de hoogte van onze laatste aankondigingen door ons LinkedIn account te volgen!

News