BOARD MEETING WRAP-UP | March 2023

04 april 2023

Half maart van dit jaar hadden we onze eerste persoonlijke bestuursvergadering van het jaar in Amsterdam, Nederland. Wij zijn verheugd u een korte samenvatting van de vergadering en de besproken onderwerpen te kunnen geven.

Dit was een vergadering met heel wat primeurs. Wij vonden het geweldig dat alle bestuursleden voor het eerst in drie jaar aanwezig waren en waren vooral dankbaar dat Marco Foo helemaal uit China was gekomen. Dit was ook de eerste bestuursvergadering voor Sophie Plantinga, ons nieuwste lid, sinds haar toetreding begin 2023.

We hadden het genoegen het kantoor van Arcadis in Amersfoort te bezoeken en updates over activiteiten en initiatieven te presenteren. We dineerden in Amsterdam met Arcadis CEO, Peter Oosterveer, en Jacoline van Blokland, Chief People Officer bij Arcadis. Het was een genoegen hen ook persoonlijk te zien, en hoewel het in een informele setting was, gebruikten we deze tijd om toekomstige mogelijkheden voor Arcadians te bespreken en te onderzoeken hoe zij kunnen profiteren van de programma’s van Lovinklaan.

Veelbelovende updates over onze programma’s

“Het zijn spannende tijden voor de Lovinklaan Foundation nu we de succesvolle afronding van een aantal van onze programma’s vieren en nieuwe programma’s lanceren met een nog groter bereik voor alle Arcadians. Dit is een periode voor feest, reflectie en hernieuwde toewijding aan onze missie om Arcadians te versterken en hun groei te ondersteunen. Ik ben trots op het harde werk en de toewijding van alle betrokkenen en kijk uit naar de vele mooie dingen die nog komen gaan.” – Maricel Atienza, bestuurslid

Nu we ons voorbereiden op de lancering van nieuwe programma’s, hebben we unaniem erkend dat dit een kritieke fase is voor hun succes. Daarom hebben wij tijdens onze bestuursvergadering de verschillende aspecten van de projecten, waaronder technologieplatforms, programmaschema’s, begroting en communicatieplannen, uitvoerig bekeken.

Als grootaandeelhouder en incubator hebben wij onze investeringen verhoogd in programma’s die de groei van Arcadians mogelijk maken. In de komende maanden zullen er heel wat spannende aankondigingen komen over sommige van onze bestaande programma’s, maar ook over nieuwe. Zo is het stemmen voor de Imagine Awards People’s Choice Awards geopend en heeft het Shelter Program Team zich voorbereid op ondersteuningsmissies naar Nairobi, Kenia en Amman Jordanië die voor dit jaar gepland staan. Wij zullen officiële aankondigingen blijven doen over de belangrijkste elementen en de aanvraagprocedure voor elk van deze programma’s.

Zoals altijd was de bestuursvergadering in Amsterdam zeker productief en boeiend en bood zij waardevolle mogelijkheden voor netwerken, leren en toekomstige samenwerking. We kijken ernaar uit om aan deze kansen te werken en alle plannen te blijven steunen die in lijn zijn met de visie en het doel van Lovinklaan.

Blijf op de hoogte van onze laatste aankondigingen door ons LinkedIn account te volgen!

News