Board Meeting Wrap-Up | september 2023

12 oktober 2023

Bestuursleden Lovinklaan versterken wereldwijde banden

In lijn met ons streven om wereldwijd in contact te komen met Arcadians, zijn onze Lovinklaan bestuursleden onlangs op reis gegaan naar verschillende uithoeken van de wereld. Maricel Atienza, Marc Kefford en Marco Foo reisden naar het Arcadis kantoor in Hong Kong, terwijl Zakiya Seymour een bezoek bracht aan het kantoor in Puerto Rico. Deze bezoeken lieten niet alleen de toewijding van de Lovinklaan Foundation zien, maar dienden ook als een bewijs van onze voortdurende missie: in contact komen met elke Arcadian, ongeacht in welk deel van de wereld hij of zij zich bevindt.

Op beide locaties werden onze bestuursleden warm en enthousiast ontvangen door hun mede-Arcadians. Collega’s van deze verschillende locaties toonden oprechte dankbaarheid voor de kans om in contact te komen met de mensen die de Lovinklaan Foundation leiden. Met name in Hong Kong vertelden Arcadians hoe ze zich door de pandemie enigszins geïsoleerd voelden omdat er minder bezoek was van andere kantoren. Zulke openhartige uitwisselingen maken deze bezoeken nog betekenisvoller en herinneren hen aan het belang van persoonlijke interactie.

Bezoek van het bestuur aan het kantoor in Hong Kong

Naast de speciale gelegenheid om in contact te komen met onze mede-Arcadians, was het hoogtepunt van het bezoek het Townhall evenement. Het bracht een groot en enthousiast publiek samen en zorgde voor levendige discussies die niets minder dan inspirerend waren. Onze bestuursleden deelden inzichten over de Lovinklaan en zorgden ervoor dat alle Arcadians, inclusief degenen die nieuw waren op het kantoor in Hong Kong, vertrokken met een diepgaand begrip van de missie en programma’s van de Foundation. Het evenement genereerde ook veel vragen over het mechanisme achter onze verschillende programma’s, vooral voor Quest en Shelter.

“Het enthousiasme en de nieuwsgierigheid van onze collega’s in Hongkong was ongelooflijk motiverend. Ze staan te popelen om deel te nemen aan hun volgende reis door de initiatieven van Lovinklaan,” aldus Maricel.

Dit bezoek bood Maricel, Marc en Marco de gelegenheid om in contact te komen met de Arcadiërs. De persoonlijke interacties gaven hen een onschatbaar inzicht in de unieke perspectieven van Arcadians als het gaat om Lovinklaan’s initiatieven. Het bezoek bevestigde opnieuw onze toewijding om inclusiviteit binnen de programma’s te waarborgen en hun impact voor alle Arcadians te optimaliseren.

Personeelspresentatie Zakiya in Puerto Rico

Aan de andere kant van de wereld ging Zakiya, die fungeert als secretaris van de Lovinklaan Foundation, naar Puerto Rico. Wat Zakiya’s bezoek extra speciaal maakte, was het feit dat het laatste Lovinklaan bezoek aan Arcadis Caribe had plaatsgevonden tijdens een planningsbijeenkomst in 2018. Ze vermeldde: “De Area Manager sprak zijn oprechte waardering uit voor het tijdige bezoek, omdat het een geweldige reden was voor Arcadians om samen te komen en opnieuw contact te maken.”

Zakiya heeft samen met bestuurslid Giuliana Netto virtueel een personeelspresentatie gegeven op het kantoor, waarbij ze inging op de kernmissie van Lovinklaan en inzicht gaf in onze verschillende programma’s. Er was met name veel belangstelling voor de programma’s Shelter en Quest, net als in het kantoor in Hong Kong. De presentatie werd geaccentueerd met Quest Program Manager Heather Kruschel die details gaf over de herlancering van het jaar. Daarnaast waren de teams ook benieuwd naar de procedure om bestuurslid te worden.

We staan te popelen om de inzichten en learnings die we tijdens deze belangrijke bezoeken hebben opgedaan in de praktijk te brengen. Blijf op de hoogte van onze laatste updates door onze LinkedIn-pagina te volgen!

News