Deel mee in het succes van Arcadis. Word aandeelhouder!

01 juni 2015

ARCADIS Global Share Plan - Banner NL

Je kunt aandeelhouder van Arcadis worden door deelnemer te worden van het Global Share Plan van Lovinklaan. Ben je dat nog niet, grijp dan nu je kans. Je hebt tot 1 juli de tijd om je in te schrijven. Participeer je al in het Global Share Plan, dan is dit het moment om je maandelijkse bijdrage te wijzigen.

Via het Global Share Plan van Lovinklaan kun je met 20% korting aandelen Arcadis kopen. Als mede-aandeelhouder deel je in de winst van Arcadis en vergroot je je betrokkenheid bij de onderneming.

Op deze website vind je meer informatie over het aandelenplan, zoals een korte video over het GSP, en je kunt er ook het aanmeldingsformulier downloaden.

Heb je vragen of twijfel je nog over deelname, neem dan contact op met je lokale HR-manager.

Stichting Lovinklaan is de grootste aandeelhouder van Arcadis en heeft als doel de belangen van medewerkers te behartigen en de continuïteit van Arcadis te waarborgen. Lovinklaan doet dat door bij te dragen aan kennisuitwisseling en verbinding tussen medewerkers en biedt medewerkers daarnaast de kans met korting aandelen Arcadis te kopen en te beheren.

News