Overzicht bestuursvergaderingen: Maart 2024

09 april 2024

In maart kwam het bestuur van Lovinklaan bijeen in Rotterdam om de weg te bereiden voor een dynamische en toekomstgerichte periode. Onze tijd in Rotterdam werd gekenmerkt door veelbelovende updates van onze programma’s en boeiende discussies die onze toewijding aan het versterken van Arcadians wereldwijd onderstreepten.

Tijdens de bijeenkomst deelden we belangrijke updates over onze lopende programma’s – namelijk Skills Powered Organization, Sustain Abilities, Imagine en Quest. Als grootaandeelhouder en incubator blijven we investeren in programma’s die de groei en ontwikkeling van Arcadians stimuleren. Er liggen spannende aankondigingen in het verschiet, waaronder updates van lopende programma’s en de introductie van nieuwe initiatieven die binnenkort worden aangekondigd. Houd deze in de gaten!

 

Verbanden smeden

“Onze tijd in Rotterdam ging niet alleen over strategische planning, maar ook over het smeden van banden en het bevorderen van samenwerking.” – Sophie Plantinga, Bestuurslid

Een van de hoogtepunten was een boeiende personeelspresentatie op het kantoor van Arcadis in Rotterdam, waar we inzichten mochten delen met onze gewaardeerde collega’s, waaronder Jitse Tiemersma, directeur van Katalys, en Cecile Cluitmans, landendirecteur Nederland en voormalig bestuurslid en voorzitter van Lovinklaan.

We hadden ook het genoegen om twee heerlijke dinerbijeenkomsten te delen. Een met Hans Dekker, Jitske Tiemersma, Riëtte Blancquiere (bestuurslid van Katalys), en een met enkele Lovinklaan Program Managers, naast onze collega’s uit Rotterdam. Deze bijeenkomsten boden een platform voor netwerken en het opbouwen van kameraadschap onder collega’s, waardoor onze band verder werd versterkt. We maakten van de gelegenheid gebruik om connecties te leggen met Katalys, waardoor ons netwerk en mogelijke samenwerkingen verder werden uitgebreid. We hebben ook contact gelegd met mede-Arcadians en senior leiders in onze Nederlandse kantoren en met onze programmamanagers.


Vooruitkijkend hebben we ons tijdens onze gesprekken vooral gericht op het verbeteren van de communicatiestrategie van Lovinklaan voor 2024. Onze plannen omvatten een uitgebreid herontwerp van onze website.
Als we terugkijken op onze tijd in Rotterdam, zijn we energiek en geïnspireerd door de geboekte vooruitgang en de mogelijkheden die voor ons liggen. Door voortdurende samenwerking en innovatie zijn we vol vertrouwen in ons vermogen om positieve verandering teweeg te brengen binnen de Arcadis-gemeenschap.

Blijf op de hoogte van onze laatste aankondigingen door ons LinkedIn-account te volgen!

News