STICHTING LOVINKLAAN VIERT 40-JARIG BESTAAN

23 maart 2022

 

Het voelt een beetje vreemd om dit feestelijke bericht te schrijven terwijl er zoveel vreselijke dingen gebeuren in de wereld. Het is erg hartverwarmend om te zien dat Arcadianen hun steun aanbieden om de mensen in Oekraïne te helpen en we verwelkomen het werk van Help Ukraine Taskforce.

Onze 40ste verjaardag

2022 markeert het 40-jarig bestaan van Lovinklaan – een ongelooflijke mijlpaal waar we trots op zijn. In de afgelopen 40 jaar heeft Lovinklaan haar verantwoordelijkheid als een, door werknemers geleide, grootaandeelhouder voor Arcadis uitgevoerd. Met de missie om de onderneming te ondersteunen en tegelijkertijd Arcadianen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken en waardevolle veranderingen teweeg te brengen. Om werknemers kansen te bieden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, gebruikt Lovinklaan de opbrengsten van de aandelen om programma’s te initiëren en te financieren. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van Arcadianen, en zo ook bij te dragen aan hun persoonlijke groei. Het bestuur van Lovinklaan is samengesteld uit Arcadianen van over de hele wereld.

Als hoofdaandeelhouder van Arcadis fungeert Lovinklaan ook als broedplaats voor de creatie en ontwikkeling van programma’s voor Arcadianen. Om een programma op gang te helpen, geeft Lovinklaan vaak de aanzet tot en ondersteuning bij de opstart van nieuwe programma’s binnen Arcadis. Vanaf 2022 is Lovinklaan verantwoordelijk voor 6 programma’s gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit en professionele ervaring van alle Arcadianen, ongeacht hun functie. Zelfs te midden van de wereldwijde COVID-19 pandemie, hebben de programma’s van Lovinklaan zich aangepast om Arcadianen te blijven helpen groeien. Voorbeelden van deze programma’s zijn Expeditie DNA, Local Sparks, Shelter, Roots of Arcadis, Quest en Imagine.

Het komende jaar

Dit jaar zal Lovinklaan meer investeren in haar programma’s, aangezien we blijven werken aan het aanbieden van inclusieve en interessante mogelijkheden aan Arcadianen over de hele wereld. We zijn al aan het kijken waar deze extra fondsen naartoe zullen gaan – om een voorbeeld te geven: we zullen onze investering in Expeditie DNA verdubbelen in de loop van 2022 en 2023.

In het komende jaar zullen we ook Arcadianen blijven voorzien van mogelijkheden om iets terug te kunnen doen voor hun lokale gemeenschappen, via het Local Sparks programma, of hun vaardigheden te gebruiken om oplossingen te vinden voor de wereldwijde verstedelijking, via Shelter. Expeditie DNA zal eveneens Arcadianen de mogelijkheid blijven bieden om hun digitale vaardigheden te ontwikkelen, terwijl Roots of Arcadis een platform zal blijven om met elkaar in contact te komen. Daarnaast zijn we altijd geïnteresseerd in innovatieve ideeën van Arcadianen, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezonden in ons Imagine-programma. Ons programma Quest, om kennis uit te wisselen, wordt ook vernieuwd zodat het geschikt is voor de post-pandemische wereld. Daarnaast zullen we een nieuw programma financieren dat zich volledig richt op de duurzame toekomst en duurzame vaardigheden van Arcadianen.

We zijn trots om het komende jaar onze rijke geschiedenis te laten zien, tijdens het vieren van 40 jaar Lovinklaan. Arcadianen vormen het hart van onze organisatie, en we zullen ernaar blijven streven om kansen te creëren om hen in staat te stellen hun volledige potentieel te bereiken en zinvolle verandering teweeg te brengen.

Help ons 40 jaar te vereeuwigen!

Heeft u deelgenomen aan een Lovinklaan-programma en wilt u uw ervaring en/of moment met ons delen? Neem dan contact met ons op via info@lovinklaanfoundation.com

Met vriendelijke groeten,

Cécile Cluitmans namens Lovinklaan

News