Ignite

About IGNITE

IGNITE, dat in 2024 van start gaat, is een dynamisch nieuw programma dat met trots wordt ondersteund door de Lovinklaan Foundation. Het programma is gericht op het verbeteren van de vaardigheden van zowel doorgewinterde innovators als aanstormend talent binnen Arcadis. IGNITE stelt Arcadians in elke rol, of ze nu klantgericht werken of een faciliterende functie hebben, in staat om klantgerichte innovatie te stimuleren.

Het programma is ontworpen als een transformatieve reis en bestaat uit twee fasen:

  • De eerste fase is gericht op het bijscholen van een groot aantal Arcadians door middel van een virtuele trainingservaring die wordt aangeboden door het beste bedrijfsinnovatiebedrijf ter wereld. Gedurende 6 weken zullen de deelnemers leren om waardeproposities te ontwikkelen, businessmodellen te ontwerpen en businessidee├źn te testen. Deze training is een combinatie van zelfstudie en live coaching van een uur in kleine groepen, waarbij mensen de kans krijgen om in contact te komen met andere collega’s en samen aan een innovatieproject te werken.
  • De tweede fase, voor een selecte groep, verwelkomt elk jaar een groep van 25 Arcadians voor een persoonlijke innovatiemasterclass, gefaciliteerd door het Arcadis Global Innovation and Ecosystems team. De deelnemers aan deze masterclass krijgen de kans om innovatiecoaches te worden en een rimpeleffect in de hele organisatie teweeg te brengen.