Wie we zijn

Verbinding tussen medewerkers stimuleren

Lovinklaan, een reis van verbinding, inspiratie en belang

De visie van Lovinklaan

In het streven naar Arcadis’ visie ‘het verbeteren van de kwaliteit van het leven en erkend te worden als de beste’, geloven we bij Lovinklaan we dat geen enkele bron binnen ons bedrijf belangrijker is dan onze mensen. Arcadianen, zoals wij ze noemen, zijn de slagader van onze organisatie. Zij zijn de bron van onze vindingrijkheid, onze goedheid, onze groei en de continuïteit van onze inspanningen.
Wij Arcadianen zijn op ons best wanneer we profiteren van onze individuele passies en onze potentie. Met onze eigen bijdrage aan het succes van Arcadis bewandelen we een pad van persoonlijke groei en voldoening. Wanneer onze individuele paden samen komen, zijn we onverslaanbaar. Door elkaar te inspireren, te verbinden en belang te hebben in het succes van de organisatie, kunnen we leveren op de belofte van Arcadis en Arcadianen: om de kwaliteit van het leven te verbeteren en natuurlijke, sociale en economische waarde te creëren.

De missie van Lovinklaan

Arcadianen zijn het middelpunt van alles wat we doen. Wij zijn een stichting die volledig geleid wordt door de werknemers. Daarnaast zijn we de grootste aandeelhouder van Arcadis NV. Zodoende is onze missie bij Lovinklaan tweeledig. Allereerst behartigen we de belangen van Arcadianen bij het vormgeven van de toekomst en de continuïteit van de organisatie. Ten tweede helpen we Arcadianen te groeien en hun volledige potentie te bereiken – voor hun eigen belang en dat van de gehele organisatie, terwijl zij genieten van die reis.

Wij bieden uiteenlopende mogelijkheden en diensten, van een aandeelhouderschapsprogramma tot innovatie en (kennis) uitwisselingsprogramma’s.

Ons Erfgoed en Organisatie

Lovinklaan Foundation is opgericht in 1982. De stichting kent een dubbele verantwoordelijkheid: het dient als bestuursorgaan en is tevens de belangrijkste aandeelhouder van het bedrijf dat inmiddels het beursgenoteerde Arcadis N.V. is geworden. Als werknemer-geleide organisatie en grootste aandeelhouder van het bedrijf, vertegenwoordigen wij de stem van Arcadianen op het gebied van de gezondheid en duurzaamheid van het bedrijf. Het bestuur wordt geleid door Arcadianen, vertegenwoordigt de huidige generatie en wordt voortdurend vernieuwd. Van het dividend op de aandelen financieren we programma’s waarmee Arcadianen kunnen groeien en hun potentieel ten volle bereiken. Als stichting geven wij vorm aan en ondersteunen we deze programma’s, en bieden we Arcadianen volledige beschikking over deze diensten tijdens hun reis bij Arcadis

.