About Lovinklaan
Lovinklaan is opgericht in 1982 om de belangen van medewerkers van ARCADIS te behartigen, de continuīteit van ARCADIS te waarborgen en aandeelhouderschap onder medewerkers te stimuleren. Bekijk de video om meer te weten te komen over Lovinklaan, de geschiedenis, de programma's en wat deze voor jou kunnen betekenen.  
programMA'S NIEUWS & blogs arcadis

QUEST


QUEST is een internationaal uitwisselingsprogramma waarin medewerkers hun kennis en ervaring uitwisselen met collega's in een ander land.

IMAGINE


IMAGINE is een internationale wedstrijd waarin medewerkers van ARCADIS worden uitgedaagd tot innovatieve creativiteit.

SHELTER


SHELTER is het partnership van ARCADIS met UN-HABITAT dat gericht is op het oplossen van de problemen rondom grote steden. ARCADIS-medewerkers zetten hun expertise in voor dit programma.

GLOBAL SHAPERS


GLOBAL SHAPERS is een internationaal ontwikkelings-programma, bedoeld voor jonge professionals tot ongeveer dertig jaar. Hun energie en netwerk is van belang voor de bedrijfs-ontwikkeling van ARCADIS.


OVERGANG EQUATEPLUS NAAR EQUATEX
In de komende maand wordt de EquatePlus website van UBS overgedragen naar Equatex. Lees hier wat dit voor jou als GSP deelnemer betekent.WINNAARS IMAGINE 2014
Het winnende idee van Imagine 2014 is "Thermal In Situ Sustainable Bioremediation", een groen en duurzaam saneringsproces. De winnaar ontving 25.000 euro voor verdere ontwikkeling van het idee


BLOG ALISON SCHAFFER - SHELTER MISSION RWANDA
The best part of my trip was the interaction with other people.
What struck me most was the confidence and respect towards others shown by each participant. Read more

NEIL MCARTHUR OVER LOVINKLAAN
Neil McArthur steunt deelname van medewerkers aan de programma's van Lovinklaan en het GSP.
Kijk de video hierboven.


HOE WERKT EQUATE PLUS?BEKIJK DE VIDEO
Een korte video legt uit hoe je aandelen kan beheren bij UBS. Deze video is ook beschikbaar in het Chinees, Duits, Engels, Frans, Portugees en Spaans.
 
 
 
 
 

Met een aandelenbelang van bijna 18 procent is Lovinklaan Foundation de grootste aandeelhouder van ARCADIS NV.HUIDIGE KOERS
AANDEEL ARCADIS
ARCADIS is een internationale onderneming die advies, ontwerp, ingenieurs- en management diensten levert op het gebied van infrastructuur, water, milieu en gebouwen.

Met 28.000 medewerkers en een omzet van € 3 miljard behoort ARCADIS wereldwijd tot de top 10 van advies-, ontwerp-, ingenieurs- en project management bureaus.

Kijk voor meer informatie op http://www.arcadis.com/
Over ons
Global Share Plan
Introductie
Deelnemen/wijzigen
Programma's
Quest
Nieuwsoverzicht
 
Contact
Adressen